Termeni Utilizare

Noutati

GRATUIT

Pentru primele 2 luni intocmirea declaratiei intrastat este gratuita.

mai multe detalii ...

EXCEL-INTRASTAT

Transformarea fisierelor Excel in XML (Intrastat)

mai multe detalii ...

Termeni de utilizare

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITESTI SI SA ACCEPTI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA ESTI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII. SERVICIILE PE CARE ACEST SITE LE FURNIZEAZA SUNT REZERVATE PERSOANELOR PESTE 18 ANI SAU MINORILOR DE PESTE 14 ANI CARE AU CONSIMTAMANTUL PARINTILOR DE A UTILIZA ACEST SITE WEB.

1. Acest Site si informatiile, denumirile, imaginile, logourile si orice este legat de acest site si produsele si serviciile sale este furnizat "asa cum este", fara alta reprezentare sau confirmare si fara nici un fel de garantii, exprimate sau implicite, incluzand, dar nu limitand, garantiile implicate la comercializare, adaptare pentru un scop anume.
Informatiile furnizate de acest Site nu sunt afisate pentru cerintele dvs. particulare si este responsabilitatea dvs. sa folositi informatiile potrivit scopurilor dvs.

2. Sub nici o forma SC SOVIA SERV sau oricare dintre angajatii sai nu poate fi facut raspunzator pentru daune de orice fel, inclusiv directe, speciale, indirecte rezultate in urma accesului la acest Site, utilizarii acestui Site sau utilizarii informatiilor continute.

3. Acest Site poate contine neconcordante sau erori tipografice ce vor fi corectate pe masura ce sunt descoperite si cand se considera cuvenit de catre SC SOVIA SERV SRL. SC SOVIA SERV SRL isi rezerva dreptul de a face oricand si fara preaviz modificari, imbunatatiri si/sau schimbari asupra informatiilor, conditiilor de fata, denumirilor, imaginilor, logourilor sau produselor si serviciilor la care se face referire pe Site.

4. Distribuirea aplicatiilor software.
Distribuirea variantelor demonstrative a programelor software(doar pachetul de instalare, fara codul de inregistrare) pe orice fel de suport si prin orice fel de mijloace este permisa si incurajata, fara a fi nevoie de aprobarea explicita a Proprietarului Programului, cu conditia ca sa fie distribuite nemodificate toate fisierele din pachetul de instalare, si fara a se percepe nici un fel de taxe pentru program.


5. Garantie limitata
Programele software descarcate (download) de pe acest site (pachetul de instalare si toate fisierele continute in acesta) sunt furnizate fara nici o garantie. SOVIA SERV SRL nu asigura, garanteaza sau isi asuma responsabilitatea pentru functionarea si efectele folosirii programelor, programelor in sine, in termeni de validitate, fidelitate, acuratete si deservire a scopului POSESORULUI LICENTEI.
SOVIA SERV SRL nu poate fi facuta responsabila pentru nici un fel de paguba directa, indirecta, subsecventa sau accidentala rezultata din exploatarea sau incapacitatea de utilizarea a acestui site sau programelor software descarcate de pe acest site.

6. Jurisdictie - Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre SOVIA SERV SRL. Prin accesarea acestui site, Clientul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Clientul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a tribunalelor Romaniei. Acest site web poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. SC SOVIA SERV SRL nu ofera nici o asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Clientul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.