Consultanta

Noutati

GRATUIT

Pentru primele 2 luni intocmirea declaratiei intrastat este gratuita.

mai multe detalii ...

EXCEL-INTRASTAT

Transformarea fisierelor Excel in XML (Intrastat)

mai multe detalii ...

In limita posibilitatilor, specialistii nostri vor incerca sa raspunda gratuit intrebarilor d-voastra din domeniul comertului exterior (Intrastat; Op. Vamale; Transport; Financiar). Pentru a va oferi un raspuns va rugam sa completati formularul de mai jos.

Raspunsul il veti primi pe email la adresa comunicata de d-voastra. Intrebarile si raspunsurile nu vor fi facute publice.

Toate casutele marcate cu * sunt obligatoriu de completat.

Cod verificare (casuta-galbena)

SC SOVIA SERV SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pagube aparute ca urmare a utilizarii serviciilor site-ului, indiferent de natura acestora.

Informatiile oferite prin intermediul serviciului de Consultanta Gratuita au caracter de recomandare, reprezentand interpretarile specialistilor nostri, bazate pe legislatia in vigoare si pe informatiile puse la dispozitie de dumneavoastra. Aceste recomandari nu pot fi folosite ca baza legala pentru nicio actiune in fata autoritatilor.

Serviciul de Consultanta Gratuita se adreseaza persoanelor fizice si juridice, fara a se substitui consultantei acordate de un avocat in temeiul contractului de asistenta juridica incheiat potrivit legii. Folosind acest serviciu, sunteti de acord ca, indiferent de circumstante, atat administratorii sectiunii cat si consultantii colaboratori nu vor putea fi facuti raspunzatori pentru informatiile furnizate/continute/omise sau/si pentru consecintele imprejurarii de a fi urmat sau nu sfaturile oferite in cadrul serviciului.